«Χρώματα των Γεύσεων» στην ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε. από την VITEX

H εταιρία χρωμάτων, δομικών και μονωτικών προϊόντων ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε., μονοπώλησε τις εντυπώσεις το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου με την άριστα οργανωμένη βραδιά ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ της VITEX. Πρωταγωνιστής της βραδιάς αλλά και καλεσμένος της  ήταν ο γνωστός Έλληνας σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. Παρευρέθηκαν δε, στελέχη της VITEX τιμώντας την βραδιά και συγχαίροντας τον κ. Ντάβα για την οργάνωσή του. Χρώματα και αρώματα ταξίδεψαν τον κόσμο σε ένα απαράμιλλο γευστικό ταξίδι γνωρίζοντας και δοκιμάζοντας νέες συνταγές από τον διάσημο Σεφ.

Όπως τονίζει ο γνωστός σεφ:

«Το παντζάρι βάφει! Μια φράση που κάθε νοικοκυρά έχει πει. Μέσα από την καθημερινότητά μου στην κουζίνα, έχω συνειδητοποιήσει ότι η μαγειρική ενεργοποιεί όλες μας τις αισθήσεις. Σε ένα πιάτο, πρώτο ρόλο έχει η όραση και αυτή ενεργοποιείται, μέσα από τις αποχρώσεις της συνταγής και των υλικών της. Μετά έρχεται και η γεύση.

Η Γεύση λοιπόν έχει Χρώμα! Με τις συνταγές μου, ονειρεύτηκα να απελευθερώσω τα χρώματα των υλικών μέσα από τον περιορισμένο χώρο της κουζίνας μου και να τα αφήσω να ταξιδέψουν στο σπίτι σας, εκεί που τόσα χρόνια αγκαλιάζετε τις δημιουργίες μου. Και εδώ μπήκε ο μεγάλος μου προβληματισμός. Ποιος έχει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία για να αποδώσει με ακρίβεια «Τα Χρώματα των Γεύσεων».

Από νωρίς το απόγευμα το σημείο της Ηρώων Πολυτεχνείου είχε κατακλυστεί από πελάτες φίλους και συνεργάτες για να ευχηθούν για την βραδιά την οικογένεια Ντάβα, να φωτογραφηθούν με τον κ. Αλέξανδρο Παπανδρέου να μαγειρέψουν να δοκιμάσουν  και να περιηγηθούν μέσα στο κατάστημα της εταιρείας μας γνωρίζοντας όλα τα τμήματα που παρέχουμε.