Πιο ειδικοί δεν γίνεται…

Η εταιρεία ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων, της μόνωσης, της δόμησης, της γυψοσανίδας και της διακόσμησης
ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε: Πιο ειδικοί δεν γίνεται…

Ο κ. Απόστολος Ντάβας,  ιδιοκτήτης της εταιρείας ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε

Μετρά 27 χρόνια πορείας και σήμερα είναι από τις πλέον μεγάλες εταιρίες στον κλάδο της οικοδομής, της κατασκευής και της ανακαίνισης

Του Πάνου Γαρουφαλιά

Είναι το συνώνυμο της καλής εξυπηρέτησης, της κορυφαίας ποιότητας και των έξυπνων λύσεων για το δικές σας ανάγκες. Δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων, της μόνωσης, της δόμησης, της γυψοσανίδας και της διακόσμησης. Ο λόγος γίνεται για την εταιρεία ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε. Πρόκειται για μια εταιρεία που ξεκίνησε στις αρχές του 1990 και αναπτύχθηκε τάχιστα.

Η εταιρεία ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε. μετρά 27 χρόνια πορείας και σήμερα είναι από τις πλέον μεγάλες εταιρίες στον κλάδο της οικοδομής της κατασκευής και της ανακαίνισης,  με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που της επιτρέπει να έχει διαρκώς ζήτηση στην αγορά εργασίας! Επεκτείνεται και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με έργα στον χώρο της κατασκευής, διότι μπορεί και πετυχαίνει την καλύτερη τιμή πώλησης των προϊόντων κατατάσσοντάς την απόλυτα ανταγωνιστική. Η επιχείρηση διαθέτει καταστήματα στη Λάρισα στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου 18 και Ανθίμου Γαζή και στον Αμπελώνα στην οδό Λαρίσης 43.

ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ (1)

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Απόστολος Ντάβας μιλώντας για την πορεία της επιχείρησης στην πάροδο των ετών σημειώνει ότι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση για τον πελάτη είναι η αρχή της επιτυχίας του εγχειρήματος. «Από το 1991 που ξεκίνησε η επιχείρηση εξελισσόμαστε καθημερινά. Το μυστικό είναι η μεγάλη ανησυχία μου. Υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά, μεράκι και ακολουθούμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε», περιγράφει.

Στην επιχείρηση θα βρει κανείς τα πάντα σε χρώμα, διακόσμηση, μόνωση και δόμηση. Εκεί θα βρείτε και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να σας προτείνει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας για το δικό σας χώρο. «Οι απαιτήσεις των πελατών είναι μεγάλες πλέον. Είμαστε πολύ μπροστά στο τομέα μας και αυτός είναι ο λόγος που λύσεις που θα προτείνουμε στον πελάτη θα είναι καινοτόμες και πρωτότυπες. Λειτουργούμε σαν τεχνικό πολυκατάστημα», σημειώνει ο κ. Ντάβας.

ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ (5)

Η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε μεγάλα πρότζεκτ δίνοντας λύσεις και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. «Την σχέση μας με τον πελάτη την κρατάμε χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι μας ακούνε και εμπιστεύονται τις λύσεις που προτείνουμε. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε οι ειδικοί. Πιο ειδικοί δεν γίνεται…»,καταλήγει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ (6)

Ιnfo:  χρώμα ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε. Καταστήματα:

1. Eν…χρωμο, Ηρώων Πολυτεχνείου & Ανθ. Γαζή, Λάρισα. Τηλ. 2410 530988.

2. PEDA LAC Λαρίσης 43, Αμπελώνας, 24920 32261.

ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ (2)

ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ (3)

ΝΤΑΒΑΣ ΟΕ (4)